Konténer rendelés

Lakást felújítás vagy lomtalanítás előtt áll? Nem tudja, hogyan oldja meg a sitt és a szemét tárolását és elszállítatását? Nem találja az igényeinek megfelelő konténert, vagy túl drágán érhető csak el?

Vállalkozásunk másik fő tevékenysége a fakitermelés és értékesítés mellett a konténer rendelés, mely a lomtalanítás, a sitt szállítás és a szemét szállítás alapvető feltétele.

Megrendelőink a lomtalanításhoz, sitt szállításhoz és a szemét szállításhoz szükséges konténer rendelést gyorsan és megfizethető áron vehetik igénybe.

Munkatársaink a konténer rendeléseket hétfőtől péntekig fogadják és teljesítik, Maglódi telephelyünk vonzáskörzetében. Ügyfeleink a konténer rendelési szolgáltatásunkat lomtalanításhoz, sitt szállításhoz és szemét szállításhoz is igénybe vehetik.

Cégünk a konténer rendelését kedvező feltételekkel biztosítja, Maglód vonzáskörzetében, melyhez igény szerint további szolgáltatások is igénybe vehetőek.

Milyen szolgáltatások vehetőek igénybe a konténer rendelése mellett?

  • lomtalanítás
  • sitt szállítás
  • szemét szállítás

A megrendelői igényeknek megfelelően az alábbi méretekben érhető el a konténer rendelési szolgáltatásunk:

  • 4 m3-es konténer
  • 5 m3-es konténer
  • 7 m3-es konténer

A konténer rendelése előtt érdemes figyelembe venni azt a tényt, hogy mindig több törmeléket és szemetet kell a végén elszállítani, mint amennyit az előzetes becslések alapján számoltunk.

Konténerbecslési példa:

Egy 5 m3-es konténer, egy 35-55 m2-es lakás felújítási munkálatokból származó törmelékek tárolására biztosítja a megfelelő méretet.

Tehát, ha módunk van rá, inkább rendeljünk az eggyel nagyobb méretből, mielőtt még kétszer kéne fordulni a túltöltöttség miatt.

Kollégáink a konténer rendelése során biztosítják a kihelyezést és az elszállítást is.